UFA News |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
UFA News |
Jan 25 2010, 09:18 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Fórum Fanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,138 Regisztrált: 28-May 05 Azonosító: 444 |
A megfelelő topicban már írtam róla: http://www.jpop.hu/forum/index.php?s=&...ost&p=43178. Igen sajnálatos. Sajnos rájár a rúd szegény lányra. Elöbb az apja halála (hegymászás közben), majd a őcsike elzűlése, majd börtönbe kerülése. Igaz tagadták, hogy ez lenne az oka a H!P-ből való távozásának, de szerintem ez is közrejátszott. Most meg ez a sajnálatos baleset, vagy öngyilkosság. De szerintem inkább az előbbi. Ha valaki öngyilkos akar lenni vagy magasabbról próbálkozik, vagy inkább bevesz egy csomó gyógyszert. De a 3. emeletről? Különben is ugrani nem fejjel előre szokás. Ráadásul maki jelen volt, és ő találta meg anyukáját vérbe fagyva. S gondolom most magát hibáztatja az eset miatt. Ami nem biztos, hogy használ. Se nem emberileg, se nem karrierje szempontjából. Maki nővére is otthon volt, ő hívta a mentőket. Amúgy meg az a harmadik emelet, az valójában csak második volt, 7 méter a hírek szerint. (Több országban a földszintet hívják első emeletnek.) Így én is inkább azt tartom valószínűnek, hogy csak kiesett. No de mindegy. Nyugodjon békében szegény! -------------------- ![]() |
|
|
|
Jan 26 2010, 11:19 AM
Létrehozva:
|
|
![]() A Fórum dilinyósa ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Advanced Members Hozzászólások: 684 Regisztrált: 2-July 07 Innen: Planet Earth Azonosító: 2,451 Kedvenc énekes(k) vagy együttes(ek): Hitomi Yoshizawa, Miyazawa Sae, AKB48 |
A megfelelő topicban már írtam róla: http://www.jpop.hu/forum/index.php?s=&...ost&p=43178. Ráadásul maki jelen volt, és ő találta meg anyukáját vérbe fagyva. S gondolom most magát hibáztatja az eset miatt. Ami nem biztos, hogy használ. Se nem emberileg, se nem karrierje szempontjából. Bocsánat, sajnos nem olvastam a topicot. Egy "főleg fiatal" anya elvesztése, nagyon szörnyű dolog, "mint olvastam jó volt a kapcsolatuk" én fél éve vesztettem el, szintén egyik percről a másikra anyukámat, és szintén én találtam rá, majdnem hasonló körülmények közt. Azóta sem sikerült feldolgozni. Nembiztos, hogy jól írom, de megpróbálom : 忍耐 まき チャン "kitartás Maki-chan" -------------------- |
|
|
|
Jan 26 2010, 06:09 PM
Létrehozva:
|
|||||||
![]() Fórum Adminisztrátor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 2,765 Regisztrált: 14-January 04 Innen: Szombathely Azonosító: 80 |
Hát igen elég nagy kár lenne, ha emiatt félbeszakadna éppen újra felfelé ívelő karrierje.
Anyukájának búcsúztatója 27.-én azaz holnap lesz, hamvasztása pedig egy nappal később. Az eset elég bizar és egyre érdekesebb. Öngyilkosságot ilyet magasról elkövetni elég kétséges, másrészt ennek ellentmond a búcsúlevél hiánya és az esés íve is. Mert ha fejjel előre ugrott volna, itt a hangsúly az ugráson van akkor sem veri pe a fejét az egy emelettel lejebb lévő ablak redőnytokjába. Pedig az is véres volt. Balesetnek is furcsa, hiszen az ablakpárkány derékmagasságnál magasabban volt, szóval simán átesni rajta elég nehéz egy botlás folyamán. A rendőrség a harmadik eshetőséget is figyelembe vette, de nem találtak a házban dulakodásra utaló nyomokat. Maki anyukája a fia börtönbe kerülése után kezdett elzülleni. A családi étterem forgalmának sem tett jót ez a dolog, és csődbe is ment. Ami még egy nagy lökés lehett az alkoholizmus irányába. Maki és a nővére valószínűleg azért hibáztatja most magát, mert nem tettek, vagy nem tudtak tenni ez ellen semmit. De főként azért, hogy aznap este, a láthatóan részeg anyukát nem kísérték fel a szobájába. -------------------- |
||||||
|
|
|||||||
Jan 27 2010, 11:23 AM
Létrehozva:
|
|
![]() A Fórum dilinyósa ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Advanced Members Hozzászólások: 684 Regisztrált: 2-July 07 Innen: Planet Earth Azonosító: 2,451 Kedvenc énekes(k) vagy együttes(ek): Hitomi Yoshizawa, Miyazawa Sae, AKB48 |
Balesetnek is furcsa, hiszen az ablakpárkány derékmagasságnál magasabban volt, szóval simán átesni rajta elég nehéz egy botlás folyamán. Maki és a nővére valószínűleg azért hibáztatja most magát, mert nem tettek, vagy nem tudtak tenni ez ellen semmit. De főként azért, hogy aznap este, a láthatóan részeg anyukát nem kísérték fel a szobájába. Lehetséges, hogy kihajolt az ablakon, és egyre killyebb, mélyebbre hajolt. Próbálkozott a kiesés, kiugrás gondolatával, és a véletlen folytán meg is történt. Makiék, gondolom nem először látták alkoholosan hazamenni, ezért nem kísérték fel, mert eddig sem történt tragédia belőle. Csak ilyenkor a legutolsó emlék marad meg, "sajnos saját esetemből indulok ki" amiért hibáztatja az ember magát. -------------------- |
|
|
|
Jan 28 2010, 02:24 AM
Létrehozva:
|
|||||||
![]() Fórum Adminisztrátor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 2,765 Regisztrált: 14-January 04 Innen: Szombathely Azonosító: 80 |
.... Remélem azért nem omlik össze, és lesz olyan erős, mint anno Yossie, mikor elvesztette a testvérét. Apukája elvesztése már 14 éve történt. Maki akkor még alig volt 11 éves. Yoshi esete azéert eléggé megosztotta annak idején a rajongókat. Egyesek azt mondták, hogy nagyon erős és vérprofi, hogy öccse balesete után 3 nappal részt tudott venni az aktuális H!P téli koncertturné következő állomásán, mások viszont bírálták emiatt. Én is azon a véleményen voltam, hogy nem feltétlenűl az erő jele volt ez, talán jobb lett volna kihagynia legalább a 14.-ei és 15.-ei koncerteket. Mit ahogy azt igaz más formában Nono és Nakazawa Yuko megtette. Maki anyukájának tiszteletére rövid blogcsendet tartottak. Nono az eset után tegnap írt először friss bejegyzést a blogjába. Yuko még nem törte meg azóta a blogcsendet. . -------------------- |
||||||
|
|
|||||||
Feb 19 2010, 04:55 PM
Létrehozva:
|
|||||||
A Melon Kinenbi nem halott A Hello!Project történetében, ahol az együttesek az állandó tagcseréktől volt hangos az egyetlen csapat amely mindvégig azonos felállású maradt, az a Melon Kinenbi. A csapat túlélte még a H!P-ből való kivállást is. Igaz és a régi H!P-s előadók közül egyedüliként elmondhatják, hogy azóta több kislemezük is megjelent. Igaz mindig valamelyik másik csapattal karöltve. Tehát a cím állítása teljesen igaz. És ráadásúl február 17.-én kiadják következő albumukat amely ezt, azaz a "Melon's not Dead" címet viseli. Megjelent az új album. És ezzel együtt egy nem túl vidám bejelentést is tettek. 2010 május 3.-án a Melon Kinenbi debütálásának 10. évfordulóján feloszlik a csapat. -------------------- |
||||||
|
|
|||||||
Feb 24 2010, 02:54 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Elit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Szerkesztő Hozzászólások: 544 Regisztrált: 7-December 05 Azonosító: 823 |
Furcsa, hogy erre még nem reagált senki pedig igen nagy horderejű hír. Gondolom nem találjátok a szavakat.
-------------------- ![]() |
|
|
|
Feb 28 2010, 11:31 AM
Létrehozva:
|
|
Nem vagyok egy nagy Melon rajongó, de volt egy-két szám ami tetszett. Viszont tiszteltem, és őrültem, hogy egyetlen csapat volt ami a H!P-ből változatlan felállásban együtt maradt. Még az új lemezt nem hallottam, pedig lehet jó lett. Végül is gondolhattuk, hogy előbb-utóbb ők sem soká maradnak együtt, ha a H!P-ből minden régi jó csapat, "énekes" széthullott, eltűnt.
But, Well done girl's -------------------- |
|
|
|
Apr 26 2010, 03:53 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Fórum Fanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,138 Regisztrált: 28-May 05 Azonosító: 444 |
Ismét egy új animecsapat alakult, a Lilipri, akik a "Hime Chen! Otogi Chikku Idol Lilpri" című rajzfilmsorozathoz szolgáltatják a zenét. A csapat tagjai az S/mileage tagokból verbuválódtak: Fukuda Kanon, Wada Ayaka és Maeda Yuuka. És nem csak a dalokat, hanem az animeszereplők hangját is ők szolgáltatják.
![]() Az első kislemezük a "Little Princess" június 16-án fog megjelenni. A negyedik S/mileage tag, Ogawa Saki ezúttal nem vesz részt ebben a munkában, de ő meg rendszeres szereplő az Oha Star reggeli televíziós műsorban. -------------------- ![]() |
|
|
|
May 17 2010, 11:06 AM
Létrehozva:
|
|
Megváltozott a nyári H!P koncertsorozat címe, és töröltek 3 napot is. Az új cím: H!P 2010 Summer ~Fankora!~
Szintén változás, hogy lehet szavazni, milyen számok legyenek a koncerteken: http://www.helloproject.com/hello_summer2010/ Segítség a kitöltéshez: IDÉZET Életkor Nem (férfi, nő) A dal, amit szeretnél (csak 1 dalt) Ott leszel a koncerten (igen / nem) Ha igent jelölsz, kinyílik egy ablak, ahol be kel jelölnöd azt is, hogy melyik koncertre mész. Válaszd ki a kedvenc csapatodat a legördülő ablaknál. Azt hiszem többször is lehet szavazni. -------------------- ![]() |
|
|
|
May 24 2010, 10:17 AM
Létrehozva:
|
|
Tsunku azt írja a blogján, hogy mind a 3 nyári H!P koncert helyszínen (Nagoya, Kobe, Nakano), ahol számokat lehetett kérni, mindenütt eltérő lesz a számok listája.
|
|
|
Aug 4 2010, 03:58 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Saito Hitomi (28) és Hachimitsu Jiro (35) humorista tegnap összeházasodtak. Aláírták a papírokat, de nem akarnak felhajtást és ezért nem lesz se külön esküvő, se lakodalom. És az ügynökség még azt külön hozzátette, hogy Saito Hitomi nem terhes. -------------------- ![]() |
|
|
|
Aug 27 2010, 06:39 AM
Létrehozva:
|
|
Abe Natsumi új kislemezének a Ame Agari no Niji no Youninak 30mp-es reklámja:
És a borítók:
|
|
|
![]() ![]() |
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 7th September 2010 - 02:11 AM |