Berryz koubou |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Berryz koubou |
Aug 20 2010, 08:11 PM
Létrehozva:
|
|
![]() A Fórum dilinyósa ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Advanced Members Hozzászólások: 684 Regisztrált: 2-July 07 Innen: Planet Earth Azonosító: 2,451 Kedvenc énekes(k) vagy együttes(ek): Hitomi Yoshizawa, Miyazawa Sae, AKB48 |
Én is csak a képet mertem, mert végül is ha már a PB-jébe csinálták ? A fotós, figyelhetett volna, egy 16 éves lányról van szó...
-------------------- |
|
|
|
Aug 25 2010, 04:37 PM
Létrehozva:
|
|
|
Elit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Advanced Members Hozzászólások: 576 Regisztrált: 5-February 06 Innen: Budapest Azonosító: 980 |
Miyabi's hair attack!!! from Berryz Collection"BERIKORE!"
Miyabi terrorizálja Sakit a hajával ... -------------------- |
|
|
|
Aug 27 2010, 03:56 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Fórum Fanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,131 Regisztrált: 28-May 05 Azonosító: 444 |
2011-es naptár borító:
-------------------- ![]() |
|
|
|
Aug 29 2010, 07:23 AM
Létrehozva:
|
|
![]() A Fórum dilinyósa ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Advanced Members Hozzászólások: 684 Regisztrált: 2-July 07 Innen: Planet Earth Azonosító: 2,451 Kedvenc énekes(k) vagy együttes(ek): Hitomi Yoshizawa, Miyazawa Sae, AKB48 |
Sajnos a képen Risako vezet, mint egy helyes iskolás lány, Miya, mint egy műhajú rongybaba csizmában, Momo, átlagos 40-es dolgozó nő, Saki, azzal az utcaseprűvel, és abban a hosszú szoknyában majd elveszik, a kettő nem passzol. Chinami, mint egy fiú... Yurinát, és Maasa-t már nem is említem, mert nincs miért.
![]() Tölthető a H!O-ról a : Berryz Koubou Concert Tour Shoka 2010 ~Umi no ie Otakebi House koncert. Részletek LINK ISO LINK DRIP LINK 5 hónap után, most végre kiderül, ki énekli a Maji Natsu Sugiru-t (Beatbox)-ban. Ugye tudtam, hogy Risako, és nem is akárhogy.... -------------------- |
|
|
|
Aug 29 2010, 06:32 PM
Létrehozva:
|
|
Megnéztem a koncertet, de semmi érzést nem váltott ki.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 4th September 2010 - 06:28 PM |