kérdés |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
kérdés |
Jul 18 2010, 11:30 AM
Létrehozva:
|
|
|
Újonc Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 18-July 10 Azonosító: 4,297 Kedvenc énekes(k) vagy együttes(ek): Arashi |
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Mei-chan no Shitsuji című doramat nem fogjátok már tovább fordítani? Olvastam a D-Addicts oldalon, hogy gondotok akadt egy másik fordítóval, aki szintén ezt kezdte el fordítani. Teljesen megértem a helyzetet. Ez az oka annak, hogy nem fordítjátok tovább? Nem vagyok benne biztos, hogy jó helyre írtam, de örülnék, ha válaszolnátok. Nagyon szeretem azt a doramat! ui: nagyon tettszik az oldal! Köszönöm a fordításokat! |
|
|
|
Jul 18 2010, 11:37 AM
Létrehozva:
|
|
|
Újonc Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 18-July 10 Azonosító: 4,297 Kedvenc énekes(k) vagy együttes(ek): Arashi |
Mégse jó helyre írtam
|
|
|
|
Jul 18 2010, 03:36 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Fórum Fanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,131 Regisztrált: 28-May 05 Azonosító: 444 |
Nem gond, megtaláltuk.
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 18 2010, 05:40 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Elit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Advanced Members Hozzászólások: 669 Regisztrált: 5-October 03 Innen: Koko ha... doko...?! Azonosító: 39 Kedvenc énekes(k) vagy együttes(ek): w-inds. |
Szia Alysha!
Orulok, hogy tetszenek a forditasaink Igazabol tenyleg azert jegeltuk a Mei-chant, mert mas is elkezdte forditani, de azota azt is hallottam, hogy az illeto ugy dontott, hogy nem forditja tovabb. Biztosan jo oka van ra. Fontolgatom, hogy felveszem a fonalat, csak valahogy egyelore eleg keseru a szajizem a dologgal kapcsolatban Udv: ShiZuKa -------------------- "Shinigami ni matteimasu..."
|
|
|
|
Jul 27 2010, 07:28 AM
Létrehozva:
|
|
|
Ne aggódj, én tudok várni. Még sok-sok hosszú év áll előttem
és köszi, hogy válaszoltál. Már az megnyugtató, hogy legalább tudom mire számítsak Mindenesetre már nagyon várom a folytatást Még egyszer köszi mindent. |
|
|
|
Jul 29 2010, 08:47 AM
Létrehozva:
|
|
![]() Elit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Advanced Members Hozzászólások: 669 Regisztrált: 5-October 03 Innen: Koko ha... doko...?! Azonosító: 39 Kedvenc énekes(k) vagy együttes(ek): w-inds. |
Igazán nincs mit, köszönöm a türelmet
Szép nyarat! -------------------- "Shinigami ni matteimasu..."
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 4th September 2010 - 06:24 PM |