GOTH |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
GOTH |
Jun 20 2010, 07:23 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Elit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Advanced Members Hozzászólások: 669 Regisztrált: 5-October 03 Innen: Koko ha... doko...?! Azonosító: 39 Kedvenc énekes(k) vagy együttes(ek): w-inds. |
Sziasztok!
A legújabb frissítéssel ajánlottam az oldalon a GOTH című remek kis alkotást. Kissé darkos, de szerintem meg van benne minden, ami egy jó filmhez szükséges. Nekem személy szerint nagyon tetszett a zenéje, a színészi alakítások, a történet, és a számomra kissé váratlan végkifejlet is. Ajánlom mindenkinek, szúrtam is be linket, hogy hol lehet megnézni, mert máshol nagyon nem lehet megtalálni sajna. Spoiler: Szerintem az utolsó 20 perc volt a legjobb. Az a jelenet, amikor a kocsmáros kisétál és feltámad a szél, Kanata meg szép lassan körbesétál és megnéz mindent a helyiségben. Őszintén... pl egy Bloody Monday-ban az első dolog lenne, hogy az ember rohan megmenteni a barátját, nem? Ő meg hideg vérrel, nyugodtan sétálgat, mindent szemügyre vesz. Ez nekem marhára bejött Rám nagy hatással volt, várom a véleményeket!
Csatolt állományok
-------------------- "Shinigami ni matteimasu..."
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 4th September 2010 - 06:57 PM |