Mei-chan no Shitsuji |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Mei-chan no Shitsuji |
Mar 14 2009, 03:56 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Elit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Advanced Members Hozzászólások: 669 Regisztrált: 5-October 03 Innen: Koko ha... doko...?! Azonosító: 39 Kedvenc énekes(k) vagy együttes(ek): w-inds. |
A legutobbi dorama season szamomra legemlekezetesebb sorozata a Mei-chan no Shitsuji volt. Ezert ugy dontottem, hogy a sorozat megerdemel egy magyar feliratot is.
A tortenet foszereploje Shinonome Mei, akinek szulei egy tragikus balesetben mindketten meghalnak. Kiderul, hogy edesapjat csaladi szalak kotik a Hongo csaladhoz, Japan egyik leggazdagabb familiajahoz, ezert Mei-t egy olyan elit iskolaba iratjak be, ahol mindenkit egy szivdogleszto komornyik szolgal, s ahol mindenkibol holgyet faragnak... Jo szorakozast! -------------------- "Shinigami ni matteimasu..."
|
|
|
|
Mar 25 2009, 01:39 PM
Létrehozva:
|
|
|
Újonc Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 25-March 09 Azonosító: 3,790 Kedvenc énekes(k) vagy együttes(ek): Super Junior |
A legutobbi dorama season szamomra legemlekezetesebb sorozata a Mei-chan no Shitsuji volt. Ezert ugy dontottem, hogy a sorozat megerdemel egy magyar feliratot is. A tortenet foszereploje Shinonome Mei, akinek szulei egy tragikus balesetben mindketten meghalnak. Kiderul, hogy edesapjat csaladi szalak kotik a Hongo csaladhoz, Japan egyik leggazdagabb familiajahoz, ezert Mei-t egy olyan elit iskolaba iratjak be, ahol mindenkit egy szivdogleszto komornyik szolgal, s ahol mindenkibol holgyet faragnak... Jo szorakozast! Szia! először is köszi a fordítást. elkezdtem nézni Andy |
|
|
|
Mar 26 2009, 01:24 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Elit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Advanced Members Hozzászólások: 669 Regisztrált: 5-October 03 Innen: Koko ha... doko...?! Azonosító: 39 Kedvenc énekes(k) vagy együttes(ek): w-inds. |
Szia!
Igazán nincs mit. Fogom majd folytatni, csak egy szemsérülés miatt nem ülök sokat a monitor előtt. De amint rendbejön, nekiugrok újra. Szerintem is jó sorozat, érdemes megnézni. Köszi a visszajelzést -------------------- "Shinigami ni matteimasu..."
|
|
|
|
Mar 27 2009, 11:44 AM
Létrehozva:
|
|
|
Újonc Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 25-March 09 Azonosító: 3,790 Kedvenc énekes(k) vagy együttes(ek): Super Junior |
|
|
|
|
Mar 30 2009, 10:19 AM
Létrehozva:
|
|
|
Újonc Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 30-March 09 Azonosító: 3,798 |
Hali!
Meg szeretném én is köszönni a feliratot Az első rész alapján nagyon tetszik! Én is ellenék egy ilyen helyes komornyikkal Várom én is nagyon a folytatást. Úgy érzem ez is be fog kerülni a kedvencek közé. Szóval kitartást a további munkához és persze jobbulást kívánok én is! |
|
|
|
Feb 3 2010, 06:38 AM
Létrehozva:
|
|
Sziasztok!
Már éppen kezdtem volna összeszedni magam, mikor kiderült, hogy valaki más is elkezdett dolgozni ezen a sorozaton. Szerettem volna magam befejezni, de mivel így áll a helyzet és az én véleményemet senki sem kérdezte meg, ezért ezt a projektet dobni fogom és az eddig elkészült másfél részt is törlöm. Nem szeretek hiábavaló munkát végezni és eddig egy projektemet sem hagytam befejezetlenül, de úgy néz ki, hogy az élet közbeszólt. Peace. -------------------- "Shinigami ni matteimasu..."
|
|
|
|
Jul 21 2010, 04:48 PM
Létrehozva:
|
|
|
Újonc Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 19-April 10 Azonosító: 4,165 |
Most, hogy a másik fordító abbahagyta, ha még van kedved hozzá, akkor folytathatnád
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 4th September 2010 - 07:08 PM |